Villa Alwin Beach Resort

Velen dromen ervan om de zon op te zoeken en zich te vestigen in een warm land zoals bijvoorbeeld Italië. Vele Nederlanders hebben deze droom verwezenlijkt en daartussen zit het succesvolle echtpaar Alwin en Bionda, de familie Boerkamp met hun 3 zonen (Mike, Robbie en Jim). Zij zijn in 2006 vertrokken naar Le Marche (de Marken) en begonnen daar met B&B Villa Bionda in het dorpje Montefiore dell’Aso. Daarna hebben zij ruim 10 jaar Villa Alwin (bij het zelfde dorpje) gerund. Waar ook wij enkele dagen getoefd hebben, een prachtige plek om je vakantie door te brengen, mede door de leuke activiteiten die door Alwin en Bionda werden georganiseerd en uiteraard door de adembenemende omgeving waar je op het terras van kon genieten.

NB onderstaande foto’s zijn van van Villa Alwin in de tijd dat de Familie Boerkamp deze accommodatie runde. Tegenwoordig staat deze locatie bekend onder de naam Villa La Diva en wordt gerund door het gezellige paar Steven en Diana die ook hun hart aan Italië hebben verloren.

Anno 2021 heeft de Familie Boerkamp wederom een prachtig concept opgezet : Villa Alwin Beach Resort. Diverse luxe accommodaties aan zee voorzien van alle gemakken die je thuis ook heb. En misschien wel meer!

Dit Beach Resort is zeer geschikt voor kinderen. Er is een speciaal kindergedeelte in het zwembad, een speeltuin, trampolines, voetbalkooi, tafeltennistafels. In de buurt zijn er vele outdoor activiteiten zoals raften, paardrijden, karten, quadtours..kortom..genoeg te beleven!

Iedere week organiseren zij ook hele gezellige avonden voor de gasten zoals wijnproeverijen en pizza avonden. Tijdens deze avonden en ook tijdens het ontbijt welke zij verzorgen (tot aan de safaritent) kan er rekening gehouden worden met diverse dieet wensen waaronder ook glutenvrij. Wel even van tevoren aangeven! En rondom deze accommodatie vindt je vele mogelijkheden om glutenvrij te lunchen/dineren en zelfs te shoppen.

Klik hier voor de hotspots in Le Marche