Accommodaties in Noord Italië (Trentino)


Deze streek ligt op de grens van Italië en Oostenrijk. De dolomieten zijn hier een belangrijk onderdeel van. Vooral natuurliefhebbers, wandelaars en hikers zijn hier op de juiste plek voor een actieve vakantie. Maar ook voor diegene die aan alle hectiek willen ontsnappen, dan is dit een prachtige omgeving ervoor.

Alpe di Siusi – Hotel Villa Madonna (provincie Bolzano)

Het hotel ligt hoog in het noorden van Italië, in Zuid Tirol, in de Dolomieten. Behalve een mooi vakantieadres ook ideaal als tussenstop voor de doorreis. Zij bieden een glutenvrije maar ook lactosevrije keuken aan. Ook zijn zij gespecialiseerd in overige allergieën en intolerantie. Dit kun je bij een reservering direct aangeven.

Het restaurant

Het restaurant en het hotel zijn aangesloten bij de AIC. Vanuit de keuken word hier enkel met verse en natuurlijke producten gewerkt voor de glutenvrije pasta, brood, croissants, taarten..zeer uitgebreid. Doordat het hotel bij de AIC is
aangesloten is de keuken zeer goed op de hoogte van de regels omtrent de glutenvrije keuken. Je kunt hier heerlijk genieten van diverse gerechten. Ook is het menu niet anders, er is gewoon 1 menu voor iedere gast. De gerechten
worden met en zonder gluten gemaakt. Het hoort erbij.

De kamers

De kamers in dit hotel zijn zowel met als zonder balkon te boeken. Met de houten inrichting is het alsof je in een knus chalet overnacht. Met daarbij moderne faciliteiten maakt dit echt een hotel om heerlijk te relaxen met name ook door de verschillende welness faciliteiten die dit hotel te bieden heeft. Huisdieren zijn op sommige kamers ook toegestaan.

Welness

Er is een binnenzwembad, een sauna, een relaxruimte en een jacuzzi buiten waar je gebruik van kunt maken. Je kunt je hier heerlijk ontspannen.

De omgeving

Dit hotel gelegen in de prachtige alpen maakt dat het een bestemming is voor zowel in de zomer als in de winter. Het hotel is dan ook het gehele jaar open.

Extra info

  • verhuur fietsen en mountainbikes
  • animatie voor jong en oud
  • activiteiten voor kinderen met bijv paarden
  • running park door de alpen
  • diverse excursies

Waar eten en winkelen in de omgeving?

Klik hier voor glutenvrije winkels en restaurants in de omgeving.
Klik hier voor informatie over de beschikbaarheid van het hotel.

%d bloggers liken dit: