Gardameer (Lago di Garda)

Het Gardameer bied vele glutenvrije mogelijkheden. Er zijn natuurlijke vele vakantieplekken rondom het Gardameer zoals Lazise, Valeggio del Mincio en Peschiera del Garda. Wij hebben hieronder de meest bezochte plaatsen bekeken voor de glutenvrije opties.

Bardolino – Ristorante Pizzeria L’Unico

Je kunt hier van diverse gerechten pizza’s genieten met tegelijk een uitzicht over het meer. Er worden hier tijdens de zomer ook diverse feestavonden georganiseerd met live muziek, op hun Facebook pagina word je hiervan op de hoogte gehouden.

Lazise – Ristorante Convivium

Hier geven ze extra aandacht aan de glutenvrije maar ook vegetarische keuken. Er is een apart menu met een ruime keuze aan Italiaanse maaltijden. Dit restaurant is gelegen in een hotel/welness, je kunt er als bezoeker ook uiteraard dineren in het restaurant. De gerechten worden sierlijk opgediend.

Lazise – IJssalon La Cremeria

Heerlijke ijsjes om van te smullen, ambachtelijk bereid. Ook vegan ijsbolletjes zijn er te krijgen eveneens als de beroemde Siciliaanse Granita (soort schaafijs met verse vruchten). Je kunt er ook heen om te genieten van een heerlijk bakje Italiaanse koffie of thee.

Peschiera del Garda – Ristorante Bellavista

Een restaurantje waar je versgemaakte pizza’s kunt eten met diverse toppings! Daarnaast heb je een prachtig uitzicht over het meer. Een gezellige plek of even te genieten van de Italiaanse keuken.

%d bloggers liken dit: