Hotspots in Rome

Een beknopte lijst met foto’s van diverse hotspots in Rome voor als je deze prachtige stad bezoekt. Er is in Google ook een speciale kaart gemaakt met al deze adressen zodat je makkelijk kunt kijken, tijdens je tour langs de bekende bezienswaardigheden door Rome, waar je heerlijk kunt genieten van al dat lekkers…en er is echt waar genoeg waar je je kunt verheerlijken aan de Italiaanse keuken! (of gewoon een hamburger of broodje)

Binnenkort organiseren wij ook een culinare stedentrip naar Rome, dus houdt onze social media pagina in de gaten of schrijf je hier in voor de gratis maandelijkse nieuwsbrief!

Ammu cannoli espressi Italiani Klik hier voor de locatie

Hier kun je terecht voor de beroemde siciliaanse cannoli en panettone. Er zijn twee locaties, Viale Libia (een lange winkelstraat net buiten het centrum) en Via Appia Nuova. Beide vindt je naast een metrostration.

Starbene senza glutine Klik hier voor de locatie

Diverse zoet en hartigheden. Ook lactosevrij zoals op de foto de heerlijk gevulde mignon. Dit winkeltje ligt buiten het centrum in een volkswijk in het noorden van Rome.

Voglia di Pizza Klik hier voor de locatie

Je kunt hier echt van alles bestellen, pizza’s, pasta en lasagna. Maar ook diverse bijgerechten zoals aardappeltjes uit de oven, gegrilde groenten. En vergeet de desserts niet. Dit restaurant ligt op enkele stappen van Campo dei fiori vandaan.

Mama Eat Klik hier voor de locatie

Een uitgebreide kaart met heerlijke lunch en diner mogelijkheden. Dit restaurant ligt in Trastevere, de gezelligste uitgaanswijk van Rome.

Ciao Checca Klik hier voor de locatie

Streetfoodbar met diverse keuzes, niet uitgebreid maar wel heerlijk en locatie ligt centraal.

A Gogo Klik hier voor de locatie

Vlakbij het een vaticaan een ideale hotspot om er te ontbijten, lunchen of dineren.

%d bloggers liken dit: