Groepsreis naar Amalfi

Tijdens diverse Italiaanse events waar wij met onze cannoli en amandelkoekjes staan ontmoeten wij vaak bijzondere personen waarmee je meteen een leuke klik hebt. Zo ook met Robin Prijs van Particolare Vakanties en omdat wij beide dezelfde passie delen…genaamd Italië..kon het eigenlijk niet uitblijven dat wij afgelopen zondag 26 juli 2020 in Rotterdam onder het genot van een echte Italiaanse pizza bij Very Italian Pizza nieuwe plannen hebben gemaakt voor Mei 2021.

“Een prachtige groepsreis naar Amalfi voor iedereen die graag de romantische Italiaanse sfeer wilt meemaken van deze prachtige streek”.

Nb wellicht overbodig maar met deze reis word er ook 100% rekening gehouden met glutenvrije en vegan opties bij alle eetmomenten en excursies. Onbezorgd genieten dus!

Data groepsreis:
NTB

  • We maken oa een lemontour door de beroemde citroengaarden van Amalfi
  • Kookworkshops door een echte Italiaanse (Basic en voor iedereen toegankelijk)
  • We bewonderen oa Positano, een prachtige klein stadje aan de kust, met smalle steegjes, boetiekjes en vele restaurantjes om te genieten van bijv een aperitivo.

Houd onze social media in de gaten voor nieuwe updates of schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: