Glutenvrije accommodaties

De hotels/B&B/agriturismo’s die je op deze pagina vind hebben ten alle tijden altijd de mogelijkheid tot een glutenvrij ontbijt. Let wel dat in Italië de gewoonte is om zoet te ontbijten. Vaak krijg je daarom croissants, taart en koekjes. Contacteer voor een reservering altijd eerst de accommodatie om je allergieën door te geven zodat zij hier rekening mee kunnen houden. Sommige accommodaties bieden ook glutenvrije lunches/diners aan.

Voor een gemakkelijk overzicht kun je ook de locaties vinden op onze Google maps: glutenvrije accommodaties in Italië . Deze word uiteraard nog aangevuld. Met deze locaties hebben wij direct contact gehad en sommige hebben wij zelf bezocht. Klik op de link bij de beschrijving van iedere accommodatie om meer info te krijgen over deze locatie.

De informatie van iedere accommodatie kun je downloaden in een pdf bestand, zodat je deze eventueel kunt uitprinten of kunt opslaan in je telefoon voor het makkelijk terugvinden van de belangrijke informatie over het verblijf.

Mocht je liever hulp nodig hebben met het kiezen en boeken van een accommodatie dan helpen wij je hier graag bij. Stuur dan even een mail naar salutidaitalia@outlook.com en wij helpen je graag op weg.

Succes met het vinden van een geschikte vakantiebestemming!

%d bloggers liken dit: