Marken (Le Marche)

De provincie waar je kunt genieten van de olive ascolane (gevulde gefrituurde olijven) de vele wijnhuizen, maccheroncini (hele dunne spaghetti) van Campofilone en nog veel meer.

Ascoli Piceno – La Bottega zero glutine

Hier kunt je terecht voor verschillende producten zowel verpakt als vers. Check wel altijd even de website voor de openingstijden want deze verschillen per dag.

Fano – Gusto Alternativo

Zij waren het eerste punt in de Marken waar je terecht kunt voor vers gebak, focaccia, brood en nog veel meer. Er is ook een verpakt assortiment aanwezig. Tevens kun je er bijv ook taarten bestellen mocht je iets tijdens je verblijf in de Markten te vieren hebben. Vandaag de dag leveren zij aan vele glutenvrije winkels door geheel Italië en hebben zij in de provincie de Marken nog meerdere verkooppunten oa in:
Ancona – Via Sandro Totti 4
Jesi – Viale della Vittoria 44-42
Piediripa di Macerata – Piazzale Salvo D’Acquisto 17
Civitanova Marche
– L. Einaudi 110

Pesaro – Pizzeria da Roby

In deze pizzeria kun je niet alleen terecht voor ronde pizza’s en pizza a taglio (stukken pizza om mee te nemen) maar zo nu en dan bakken ze ook heerlijke croissants gevuld met Nutella af.(ze zijn ook nog eens lactosevrij) Dit mag je zeker niet overslaan als je in de buurt bent!

%d bloggers liken dit: