Ciao!

Saluti da Italia is op 14 maart 2016 opgericht door Marcella Alessandro. Zij wilde graag Nederland kennis laten maken met de heerlijke zoetigheden die Sicilië te bieden heeft. Na een bezoek aan het prachtige eiland heeft zij een familiebedrijf gevonden die de traditionele amandelkoekjes en cannoli vervaardigd met de pure smaken van de omgeving. De weelderige amandelbomen dragen bij aan deze delicatesse.

Waar wij in Nederland genieten van een stukje taart of een gevulde koek bij de koffie, zo genieten de Italianen van hun dolci, de amandelkoekjes na het diner, als dessert met een heerlijke dessertwijn erbij. Je kunt ons doorgaans ook vinden op diverse events en markten in geheel Nederland.

Vanaf 2019 zijn wij ons ook gaan specialiseren in glutenvrije reizen naar Italië, je kunt je aanmelden voor groepsreizen maar ook voor individuele reizen. Hiervoor zijn wij samen met Robin Prijs van Particolare Vakanties gestart met Italy Taste and Travel. Bekijk onze site voor meer informatie of neem bij interesse gerust contact met ons op via onderstaand formulier. Verder op deze site vind je steeds meer informatie over genieten van o.a. glutenvrij eten en vakantie vieren in Bella Italia. Houd daarom deze site goed in de gaten!

Arrivederci! Saluti da Marcella Alessandro
Klik hier voor de contactgegevens

 

 

%d bloggers liken dit: