Bestel hier je Glutenvrij Italiaans Kerstpakket

Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om bij Saluti da Italia een kerstpakket te bestellen waar je iemand met Coeliakie of een glutenintolerantie heel erg gelukkig mee kan maken.

Het pakket is aan te schaffen voor zowel bedrijven als particulieren maar let wel: Beperkte oplage!

De pakketten hebben 2 items die aangepast kunnen worden naar wens:
Je kunt kiezen voor de Dolce Vita voorraadpot (500ml) waar je direct de amandelkoekjes goed in kunt bewaren of je gaat voor de 2 espressokopjes van Dolce Vita, dat staat nog eens gezellig op tafel.

En je kunt kiezen tussen een Pesto Rosso of een Pesto Genovese van het merk Monti (180gr).

Een heerlijk Italiaanse verwenpakket om van te genieten (stiekem eigenlijk ook als je geen intolerantie hebt) eigenlijk voor iedereen die een liefhebber is van de Italiaanse keuken en Italië.

Wat zit er in het kerstpakket?

  • Een potje pesto van het merk Monti, heerlijk voor op een stokbrood maar ook gewoon door de pasta. Je kunt kiezen voor een Pesto Rosso of Pesto Genovese.
  • Het leukste Italiaanse puzzelboekje samengesteld door Saskia Balmaekers van Ciao tutti! De ontdekkingsblog voor als je een liefhebber bent van Bella Italia
  • Een salami van Gianni Negrini van 125gr. Smaak: Salame Milano, een heerlijke salami met eigenlijk een basic smaak maar ontzettend lekker.
  • Tweemaal een crème likeur (100 ml) van Dolci Cilento, de heerlijkste likeuren uit Campanië. Smaken: Pistache en Hazelnoot. Heerlijk voor na het diner maar bijvoorbeeld ook zalig over een ijsdessert bijvoorbeeld.
  • Het krantje Il giornale della Fiera, die met zorg door de redactie word gemaakt en gedrukt. Alle ins and outs over Italië, waar te eten, waar op vakantie en nog veel meer tips.
  • De beroemde Cannoli van Saluti da Italia, tegenwoordig genaamd Dolci Siciliani. Een variatie van 5 smaken; Hazelnoot, tiramisu, pistache, ricotta en citroen (tot 8 maanden houdbaar buiten de koeling)
  • De net zo beroemde amandelkoekjes uit Sicilië. Een variatie van 5 smaken; Amandel fijn, pistache, limoncello, hazelnoot en aardbei.
  • Barilla, toch wel één van de lekkerste pastamerken. Een doosje spaghetti (400 gr) (waar je dus heerlijk de pesto door heen kunt mengen) maakt het pakket compleet.
  • De keuze uit een Dolce Vita glazen voorraadpot (voor bijv je amandelkoekjes) of een set van 2 espressokopjes van Dolce Vita met de leukste Italiaanse prints erop.

Wat mag het kosten?

Het gehele pakket heeft een waarde van ruim € 55,- en kan worden aangeschaft voor € 47,50 per pakket incl btw. (excl verzendkosten)

Het pakket kan worden opgehaald in overleg op een adres in Rotterdam (verzendkosten vervallen dan) of worden verzonden voor € 6,75 per pakket.

Indien er meerdere pakketten besteld worden kunnen de verzendkosten in overleg worden bepaald, neem daarvoor contact met ons op via de mail: salutidaitalia@outlook.com

Vraag hier een offerte aan


%d bloggers liken dit: