Bestel hier je amandelkoekjes en cannoli


Ken je ze al? De heerlijke amandelkoekjes en cannoli van Saluti da Italia, de Dolci Siciliani? Deze amandelkoekjes en cannoli worden ambachtelijk bereid op Sicilië. De amandelkoekjes hebben als hoofdbestandsdeel amandel en honing en zijn ook lactose en melkvrij (op de karamel zeezout en chocolade na).

De cannoli hebben een heerlijke krokante amandellaag met honing, gevuld met een chocoladelaagje en een heerlijke crème vulling in verschillende smaken. Deze zijn helaas niet lactosevrij. Wil je weer even thuis van deze Italiaanse glutenvrije delicatessen genieten? Plaats dan een bestelling in onze webshop en zo worden zo snel mogelijk naar je verzonden!

De amandelkoekjes zijn ca 4 maanden houdbaar en de cannoli circa 8 maanden buiten de koeling allemaal.

Speciale actie t/m zaterdag 31 oktober 2020

Bij besteding van min € 15,- (excl verzendkosten) ontvang je een gratis hanger, een hartje in de kleuren van de Italiaanse vlag t.w.v. € 5,-.

Welke smaken amandelkoekjes zijn er?

Welke smaken cannoli zijn er?

Hoe te bewaren?

De amandelkoekjes en cannoli bewaar je op een koele plek maar niet in de koelkast. Het beste kun je ze in een (vershoud)doosje, trommeltje bewaren. Eventueel kun je de amandelkoekjes ook invriezen. De amandelkoekjes zijn 4/5 maanden houdbaar en de cannoli 7/8 maanden.

Wat zijn de kosten?

De amandelkoekjes zijn € 1,- p/s en de cannoli € 1,75.
De bezorgkosten zijn min € 5,95 en vanaf 16 stuks betaal je € 9,95. Bezorgkosten naar België zijn € 15,- (ongeacht aantal koekjes/cannoli). De bestellingen worden zorgvuldig ingepakt zodat je extra lang kunt genieten van deze Italiaanse Delicatessen.
Nadat de bestelling is geplaatst ontvang je van ons een bevestiging met het totale bedrag en een betaalverzoek. Het pakket word zo spoedig mogelijk naar je verzonden na ontvangst betaling.

Vul hier het bestelformulier in


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: