Acties

Zaterdag 28 november Pick Up Point in Rotterdam Zuid

Voor liefhebbers van onze lekkernijen woonachtig in de buurt van Rotterdam (scusa lieve volgers die verder weg wonen…ook voor jullie denken wij nog na voor een oplossing) hebben wij op zaterdag 28 november voor 1 dag een pick up point geopend in Rotterdam-Zuid.

Dit houdt in dat je een bestelling kunt plaatsen voor de amandelkoekjes en cannoli en deze zelf op die dag kunt ophalen zonder de verzendkosten van € 5,95 of € 9,95 te betalen. Deze pick up point word samen met Gluutlooz en zo mogelijk gemaakt. Dat houdt in dat je deze zaterdag ook een bestelling die je gemaakt heb bij Gluutlooz en zo ook bij hetzelfde pick up point kunt ophalen! 

Hoe werkt het?

Bestellen bij Saluti da Italia

Je plaats een bestelling online via de site van Saluti da Italia  bij verzendkosten klik je de mogelijkheid: ophalen pickup-point 28 november. Je kunt dan (na betaling) je bestelling op zaterdag 28 november ophalen in Rotterdam-Zuid tussen 12.00 – 19.00 uur. Adresgegevens krijg je bij de bevestiging.

Bestellen kan tot dinsdag 24 november

Wist je trouwens dat de amandelkoekjes zeker 4/5 maanden houdbaar zijn en de cannoli 8 maanden? Alles buiten de koeling! Dus voor sinterklaas en kerst kun je gerust inkopen doen!

Bestellen bij Gluutlooz en zo
Je kunt je bestelling plaatsen via de site van Gluutlooz enzo. Je betaald dan wel de bezorgkosten maar deze worden dan weer gestorneerd als je bij de opmerkingen vermeld: ophalen pick up point Saluti da Italia. Het voordeel is dat je deze dag ook vers gebak kunt bestellen. De bestellingen worden namelijk zaterdagochtend opgehaald in Brielle en naar Rotterdam gebracht. Dus als je wilt genieten van de heerlijke gebakjes van Silvia dan kan dat! Je kunt trouwens ook nog andere artikelen bestellen uit de winkel van Silvia! Geef dit dan ook door bij: opmerkingen op het bestelformulier.

Bestellen kan tot dinsdag 24 november

Heb je nog vragen of suggesties? Vul dan ons contactformulier in.

%d bloggers liken dit: