Foodnova 2019

NOTE 14 oktober 2019: Helaas is deze beurs verplaatst naar Februari 2020. De reis gaat nog steeds door maar met een andere glutenvrije aanvulling op het dagprogramma van zaterdag.

Tijdens onze events waar Saluti da Italia aanwezig is krijgen wij toch vaak de vraag hoe het komt dat de Italianen zo veel verder zijn met glutenvrije producten en de mate waarin dit te verkrijgen is. Wellicht omdat de Italianen eten belangrijker vinden dan werken, zij er veel meer aandacht aan besteden en ook enkel voor kwaliteit gaan. Zij blijven ook dicht bij hun eigen tradities en de traditionele Italiaanse keuken.

Doordat wij zelf vaak naar Italië gaan en altijd op zoek zijn naar de lekkerste hotspots omdat onze reispartner Coeliakie heeft. En deze willen wij graag met jullie delen door middel van onze site maar ook door de groepsreizen die wij organiseren.

De eerste reis naar Foodnova in Rimini is nu bijna vol, nog 2 plaatsen beschikbaar. Tijdens deze reis naar Rimini bezoeken wij een grote FREE FROM beurs, waar glutenvrij, biologisch, vegan, lactosevrij en etnisch centraal staan. Er worden workshops gegeven en kookdemonstraties. Je krijgt er een hele andere kijk op welke producten er dan wel niet bestaan die wij in Nederland (nog) niet kennen. Een bezoek aan een glutenvrije bakkerij en winkel staat ook op het programma evenals een bezoek aan San Marino, we willen natuurlijk wel Italië optimaal verkennen.

Voor meer informatie kun je kijken op http://www.salutidaitalia.nl/Groepsreizen-naar-Itali/Glutenvrije-reis-Foodnova-2019/