Emilia Romagna

Een culinaire provincie aan de Adriatische kust, waar vele bekende Italiaanse specialiteiten vandaan komen. Denk bijvoorbeeld aan de Parmaham, Mortadella, Parmiggiano Reggiano.

Op onze speciale Google Maps kun je zien waar de accommodaties zich bevinden in de laars.

Het hotel ligt gelegen aan de Adriatische Kust in Bellaria, één van de voorsteden van Rimini. Het zwembad heeft tijdens het gehele seizoen een aangename temperatuur, tijdens het hoogseizoen worden hier ook diverse activiteiten georganiseerd zoals acquagym, zumba etc Activiteiten voor zowel groot als klein.

Mocht je liever je dag doorbrengen aan het strand dan is dit mogelijk bij Bagno Imperiale 33 Bis. Hier vind je op een fijn zandstrand ligbedden en parasols waar je heerlijk kunt relaxen. Voor de kinderen word hier door de miniclub diverse activiteiten georganiseerd (vaak van eind mei t/m sep). Ook voor volwassenen worden op het strand diverse sporttoernooien georganiseerd.

Cesenatico, een klein havenstadje maar met heel veel pracht. Hotel Vera ligt op 20 minuten lopen van het centrum van Cesenatico, een rivier die naar de zee leid met de mooiste driemasters en vissersschepen die met name s’ avonds schitteren door de vele verlichting. Rondom deze rivier vind je allerlei restaurantjes, voornamelijk vis. Cesenatico is ook de stad van de bekende wielrenner Pantani die op de plaatselijke begraafplaats ligt begraven in tombe 10, een indrukwekkende plek als je het verhaal achter deze wielrenner kent.

Hotel Vera is aangesloten bij de AIC, het restaurant bied daarom een uitgebreid glutenvrij menu aan. Voor een strandvakantie dus een prachtige plek om door te brengen. Het hotel zelf is 2 sterren, maar schoon en er is personeel aanwezig die je graag op weg helpt.

%d bloggers liken dit: