Saluti da Italia
Genieten van Bella Italia

Workshop Dolci


Dolci - Italiaans banket glutenvrij

Binnen deze cursus van 4,5 uur leer je hoe je de volgende Italiaanse zoetigheden voortaan zelf op tafel kunt toveren.
Je leert stap voor stap de basistechnieken om daarna te kunnen genieten van iets lekkers.

-        Deeg voor taarten en koekjes

-        Soesje met room en chocoladeglazuur

-        Bombolone (met crème gevulde donut)

-        Gefrituurde donuts

-        Pannenkoek en Wafels

Deze lekkernijen worden op de Italiaanse manier bereid. Met name de bombolone is een lekkernij die je niet wilt missen.

Tijdens de workshop kun je de direct de creaties proeven. Koffie en thee is ook inbegrepen.

De kosten zijn € 85,- pp. Na afloop krijg je ook de recepten mee naar huis en een leuk presentje als herinnering.
En uiteraard alles wat je zelf tijdens de workshop hebt gebakken gaat natuurlijk ook mee naar huis.

Waar worden de workshops gegeven?

Boerderijwinkel Hoeve Ravenstein
Ravensteinselaan 3
3744 ML Baarn


Welke data?

Vrijdag 24 januari 09.00 – 13.30 uur

Zaterdag 25 januari 15.30 – 20.00 uur

Klik hier om je in te schrijven voor de workshops!

 

 

 



  

 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram