Saluti da Italia
Genieten van Bella Italia


 

Glutenvrij naar Rome! Mini Foodtrip! vrijdag 6 dec t/m zondag 8 dec 2019

€ 279,-  pp


Het programma

Vrijdag 6 december

We vliegen vanaf Brussel Zaventem naar Rome Fiumicino waar we om 15.00 uur landen. Daar stappen we in de trein die ons binnen 40 min naar het centrum van Rome brengt.

Even opfrissen in het hotel om daarna te beginnen met een wandeltour langs het Colosseum, Piazza Venezia, Trevi Fontein en de Spaanse Trappen. Om daarna heerlijk te dineren in een allround glutenvrij restaurant in het centrum van Rome vlakbij Campo dei Fiori. Pasta, Pizza in zoveel verschillende variaties, genoeg keuze! Daarna sluiten wij het diner af met een heerlijk glutenvrij ijsje van Venchi of Grom bij het Pantheon. Zaterdag 7 december

Na een heerlijk glutenvrij ontbijt lopen wij naar Stazione Centrale van Termini om daar de bus te pakken richting het Vaticaan. Een bezoek aan het St Piersplein mag uiteraard zeker niet ontbreken, ook kun je hier een bezoek brengen aan de koepel waar je een prachtig uitzicht over Rome hebt.

Vanaf daar lopen we richting Castel San Angelo, de engelenburcht, daarna brengen we een bezoek aan Piazza Navona om onze tocht door Rome af te ronden in de levendige wijk Trastevere, de uitgaanswijk van Rome. Vol gezellige restaurantjes en pubs en uiteraard wederom een glutenvrij restaurant. Waar we weer heerlijk gaan genieten!

Zondag 8 december

 S'Ochtends na een heerlijk Italiaans ontbijt brengen wij een bezoek aan Porta di Roma, een groot winkelcentrum met een Iper supermarkt, hier vind je een waanzinnige grote afdeling met heerlijke producten en ook op de versafdeling kom je van alles tegen wat je in Nederland (nog) niet kunt vinden.

S'Middags keren wij terug naar de stad waar je nog op je gemak een rondje door het centrum kunt lopen op eventueel eigen gelegenheid. Ca rond 17 uur gaan we weer richting het Vliegveld van Fiumicino.


( We zijn ook bezig om te bekijken of we een workshop glutenvrij pizza maken kunnen regelen deze dag, meedoen is geen verplichting, we zijn nog bezig een mooie locatie hiervoor te vinden) De reisleidster - Marcella Alessandro  Zelf kom ik al jaren in Rome, mijn familie woont er en ben er goed bekend met de omgeving. Ik kan je daarom prima rondleiden door deze drukke en chaotische stad zonder te verdwalen en je alle hoogtepunten laten zien. Voor historische weetjes en meer diepgang over de monumenten en kunstwerken raad ik je aan een reisgids over Rome aan te schaffen. Dit voor als je meer achtergrondinformatie wilt. 


 

 

 

  

De glutenvrije reis naar Rome kost € 279,- pp

Dit is inclusief:

- 2 overnachtingen in een 3*** hotel in Rome incl ontbijt

- Vervoer van en naar Fiumicino Airport

- Begeleiding van een Italiaanse/Nederlandse reisleidster

- Tour door Rome langs heel veel top bezienswaardigheden.

- Reizen met openbaar vervoer

- Diner op zaterdagavond


Niet bij inbegrepen:

- Retourvlucht Ryanair Brussel Zaventem - Rome Fiumicino (op dit moment kost een retourvlucht incl 10 kg handbagage 70€ )

vrijdag 6 dec 13.00 - 15.10 en terug op zondag 8 dec 20.05 - 22.25 uur

- Vervoer van en naar luchthaven van Brussel Zaventem

- Overige maaltijden die niet genoemd zijn

- Reis en annuleringsverzekeringen

 


Aanmeldingen ontvangen wij graag voor 30 November 2019.

 

 


 

 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram